دكتر پرويز جعفري مرندي،دعوت حق را لبيك گفت

دكتر پرويز جعفري مرندي، دندانپزشك حاذق نكايي شب گذشته به دليل بيماري دارفاني را وداع گفت.

به گزارش خبرنومه، دكتر پرويز جعفري مرندي از دندانپزشك حاذق نكايي بوده كه از سال ۷۱ مشغول خدمت رساني به مردم نكا بود و شب گذشته بر اثر بيماري درگذشت و به ديار باقي شتافت.

مراسم تشيع پيكر اين مرحوم، فردا در تهران برگزار و مراسم ختم ايشان در نكا متعاقبا” اعلام مي شود.

منبع :مجله خبري آواي نكا

دیدگاه های این مطلب

10 نفر دیدگاه خود را در مورد این خبر بیان کردند. شما نفر بعدی باشید

  1. خدا رحمتش کنه.
    مهمترین فاکتور مطب ایشان ارامش خاص مطب و نظم و انظباط نوبت دهی و رفتار خوب وآرام ایشان بود.

    ایشان که رفت اما دیگر پزشکان این خصوصیات و احترام به مریض و احترام به وقت بیمار را از این مرحوم یاد بگیرن و فقط خودشون رو نگاه نکنن. 

  2. خدا رحمتش کنه پزشک با حوصله ای بود .

  3. خداوند اقای دکتر جعفری مرندی رو رحمت کنه و در این ایام بافضیلت با امام حسین(ع) و صالحین محشور کنه انشالله.
    در این ایام محرم، ملتمس دعای خیر همه ی شما همشهریان بزرگوارم هستم. یا علی التماس دعا

  4. روحش شاد و جایگاه ابدیش رفیع باد
    واقعا جدا از طبابت ، شخصیت فوق العاده و صبوری داشت با بیماران خیلی با رافت و خالصانه رفتار میکرد

  5. یکی از بهترین دندانپزشکان خوب شهرستان نکا بود که درکارش مهارتهای کافی را داشت. روحش شاد

  6. خدا رحمتشون کنه…..فوق العاده با شخصیت و با متانت بودند…..

  7. بابک جعفری مرندی در گفت:

    پرویز علاوه بر خدمت به شهروندان خودش برای پدر و مادر اولادی شایسته و برای من چون فرشته ، از جوانی عاشق حرفه خود و خدمتگزاری بوده و بسیار سالم زندگانی کرده بود بخدا تحمل داغ از دست دادن این عزیز خیلی سنگین و طاقت فرساست جا دارد از کلیه عزیزان شهر زیبای نکاء نهایت تشکر و سپاسگزاری را داشته و دستان یاران با وفای شما را می بوسم.

    • سلام ایشون سال ۹۲ با تشخیصشون منو از بلای بزرگی نجات دادن همیشه بابت زنده بودنم و لطفی که درحقم کردن همه جا به نیکی یاد میکنم. الهی غرق در نور و رحمت باشند.حتی برای من وقت گرفتن تهران که سریعتر جراحیم انجام شه خودشون با دکتر بهنیا صحبت کردن .تشخیص تومور فک. حیف شدن ??

  8. سلام واقعا خدا رحمتشون کنه دکتر فوق العاده ای بودند خیلی دوست دارم بر سر مزارشان بروم میشه مارا ازاینکه در کجا دفن شده ان مطلع سازید با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *