تعداد اعضای شورای شهرها کاهش یافت
تاریخ انتشار خبر : ۹۴/۰۷/۱۴
نمایندگان مجلس شورای اسلامی تعداد اعضای اصلی و علی البدل شورای شهرها را تعیین کردند.
نمایندگان در نشست علنی روز گذشته مجلس، در جریان رسیدگی به طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران با ماده یک آن با ۱۶۲ رأی موافق، ۱۱ رأی مخالف و ۲ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۲ رأی موافقت کردند.
در ماده یک این طرح اصلاحی آمده است که متن زیر جایگزین ماده ۶ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران مصوب ۱/۳/۱۳۷۵ و اصلاحات بعدی آن می شود.
بنابراین، ماده ۶ به این صورت اصلاح شد و تعداد اعضای اصلی و علی البدل شورای شهرها تعیین شد که شهرهای تا ۵۰ هزار نفر، ۵ نفر عضو اصلی و ۳ نفر عضو علی البدل و شهرها با جمعیت ۵۰ هزار نفر تا ۲۰۰ هزار نفر، ۷ نفر عضو اصلی و ۵ نفر عضو علی البدل داشته باشد.
همچنین شهرهای با جمعیت ۲۰۰ هزار نفر تا ۵۰۰ هزار نفر، ۹ نفر عضو اصلی و ۶ نفر عضو علی البدل و شهرها با جمعیت ۵۰۰ هزار نفر تا یک میلیون نفر، ۱۱ نفر عضو اصلی و ۷ نفر عضو علی البدل خواهد داشت.
بنابر مصوبه مجلس شورای اسلامی شهرها با جمعیت یک میلیون نفر تا ۲ میلیون نفر ۱۳ نفر عضو اصلی و ۸ نفر عضو علی البدل در شورای شهر داشته باشند.
همچنین شهرها با جمعیت بیش از ۲ میلیون نفر، ۱۵ نفر عضو اصلی و ۱۰ نفر عضو علی البدل خواهد داشت.
مقرر شد که اعضای شورای شهر تهران ۲۱ نفر عضو اصلی و ۱۱ نفر عضو علی البدل باشد.
در تبصره این ماده نیز آمده است ملاک تشخیص جمعیت هر شهر، آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن به اعلام رسمی مرکز آمار ایران است.
خبر آنلاين
خبر نومه : پس با اين وجود اين سوال مطرح خواهد شد كه در دوره بعد كدام يك از اعضاي شوراي اسلامي شهر نكا با صندليهاي اين شورا خدا حافظي خواهند كرد ؟ نظر شخصي بنده بعيد ميدانم كه كمتر از سه نفر در انتخابات بعدي بتوانند اعتماد مردم را جلب كنند.مابقي اعضا از چهره هاي فرهيخته جديد شهر خواهن بود انشاالله
اطلاعات :



























احتمالا فقط یک نفر می ماند وبس.
یعنی برای شهر ما ۳ نماینده هم زیاد هستند
فقط نصف بودجه شهرداری باید برای بنر های اقایون خرج بشه.
به آقای باقری بگین معجزه یعنی چی که انتخاب معجزه آسا براشون زدند؟ آقای باقری به جای پول خرج کردن برای بنر های چند متری به فکر شهر باش
باز هم میگم برای شهر نکا ۳ تا ۵ نماینده کافی هست.تفکرات زیاد باعث ایجاد پسرفت در شهر میشه مثل این دوره که اقایون فقط تو فکر بنر زدن برای خودشون هستند تا مردم و شهر
لطفا نظر رو پاک نکنید و در مورد بنر های مزخرف شهر هم مطلب بذارید. به جای هزینه بنر ها میشه کارهای دیگه ای هم کرد.