گزارش تصويري جلسه شوراي اداري براي بررسي مشكلات منطقه هزارجريب نكا
تاریخ انتشار خبر : ۹۴/۰۳/۱۹
به گزارش نيوز نكا و به نقل از ونگ وا ،با حضور نماينده ولي فقيه و استاندار مازندران جلسه شوراي اداري براي بررسي مشكلات منطقه هزار جريب نكا در مسجد روستای سوچلما برگزار شد .
نيوز نكا : در اين جلسه حجت الاسلام ابوالقاسم طاهري مدير حوزه هاي عليمه استان مازندران درباره شخصيت والامقام حضرت بقيه الله العظم به ايراد سخن پرداخت.
با عرض پوزش از محضر مديران استان و شهرستان بدليل تاخير در درج اين خبر و مسائلي كه در آن جلسه معظم مطرح شدو بي اطلاع از آن مي باشيم .

قابل توجه روابط عمومي دستگاهاي اجرايي شهرستان من جمله روابط عمومي فرمانداري كه در كمال ناباورانه به روابط خصوصي بعضي مديران و بيان عملكردهاي خاص مبدل شده است .
متاسفانه چند صباحي است كه نگاه كج انديشانه بعضي از مديران سبب شد كه تحمل حضور خبرنگاران را در جلسات ندارند و يا به بهانه هاي مختلف از دعوت آنها به جلسات خوداري كرده اند مثلا چندي پيش با حضور نماينده فرمانداران شرق و مديران كل در بحث اب شرب شهرستان جلسه ايي در اتاق جلسات فرمانداري شهرستان نكا مطرح شد كه علي رغم اينكه ۱۱ خبرنگار فعال در اين شهرستان حضور دارند نتايج تصميمات وخروجي از مسائلي در باب مشكلات اب شرب شهرستان مطرح شد ه اخباري به بيرون درز نكرده است .
بي شك نبايد انتظار داشت تا زماني كه امورات در پشت دربهاي بسته تصميم گيري مي شود به سرانجام خوشي مبدل گردد فاصله گرفتن از مردم و تصمييماتي كه در حد شعار خلاصه گردد. نتيجه مطلوبي عايد مردم نخواهد شد .
البته شايد شما مقصر اين دست اقدامات نباشيد چون فرمانبردار كساني ميباشيد كه با اصل موضوع خبر و اطلاع رساني مخالفند و اعتقادي به رسانه داخلي ندارند و بعضا آنها را اغوا گرا و نيز دروغ گو پنداشته و در عوض رسانه هاي غرب را راست گفتار و نيك كردار دانسته اند و پر واضح است كه متوالي اصلي خبرنگاران در شهرستان بصورت سليقه اي عمل نموده و تا زماني كه به تعريف و تمجيد آنها نپردازند آنها را به رسميت نمي شناسد و به نوعي اتهام ديگر نيز به كت شان متصل مي كند ..بگذريم ..خانه از پای بست ویران است…خواجه در بند نقش ایوان است…..






































خدا کند صحت نداشته باشد
میانگین سن این مدیران منطقه ای , بالای ۶۰ ساله (یادش به خیر مدیرای مورد اعتماد امام ع میانگین سنی شون ۳۰ سال بود)
من ۱۰ سالم بود همین مسئولین رو دیدم الان ۴۰ سالمه
کدام مسئول دلسوز این شهر است اگر نصفه ای هم پیدا کرده اید به ما هم اطلاع دهید لطفا
سلام تا زمانی به خبرنگار و روابط عمومی در کشور و استان و شهرستان خودمان از طرف مسئولین بها داده نشود وافراد مدبر و متخصص در این حوزه مشغول نباشند وضعیت از این بهتر نخواهد شد مثال ساده می زنم . خبرنگار و روایط عمومی حکم چراغ خودرو می باشد که در شب راه می پیماید اگر چراغ خاموش یا خراب باشد خودتان قضاوت کنید چه اتفاقی می افتد؟؟
موضوع آب شرب خیلی حیاتی بوده حتی در چند هفته گذشته بسیار موضوع مهم برای خانواده شده بود البته با همت مسئو لین زیربط تا حدود حل شده است متشکریم اما اطلاع رسانی نشده ؟
البته روابط عمومی فرماندار در تمام ادوار فرد اهل فن انتخاب نشده است چون انتظاری از ایشان نیست.حکم این دارد گواهینامه رانندگی را دارد به ایشان دستور بدهید خلبان باشد. دوستان و عزیزان ارجمند این را ه رسم مدیریت نیست.
کار مسئولین شده حل مشکلات هزارجریب. خدا رو شکر در روستاهای بخش مرکزی هم انسانهایی وجود دارن
آقای ناشناس چرا حسادت می کنی حسادت درست نیست رقابت کن. ببین سهم روستاهای هزارجریب در سهم این انقلاب و نقش فرزندان هزارجریب در پبشبرد این نظام مقدس چقدر است آیا واقعا شایسته است روستاها هنوز راه شوسه و خدمات رفاهی در حد متوسط را نداشته باشند. با توجه به نزدیک بودن روستاهای مرکزی به شهرستان و داشتن راه شوسه بیشتر امکانات و حمایت دولتها را برخودار بوده است . باید هم باشند ما همه بخش مرکزی و هزاجریب نکایی و ایرانی هستیم و بیاییم آبادانی و حل مشکل از طرف مسئولین افتخار و به ایشان انگیزه بدهیم . انصافا آنطوری روستاهای هزارجریب مظلوم واقع شده اند بخش مرکزی نشده است . عزیزان آمدند جنگل را سیم خاردار کشیدن و دامدارها را بیکار کردند . چوب جنگل سرمایه ملی است از طریق پیمانکاران غیر بومی به دولت تحویل می دهند حتی ۱ درصد به هزاجریب تعلق نمی گیرد . اما همین که این جنگل از طرف شهرنشینها و گردشگرها آتش مگیرد اولین نفری که حاضر می شود بر بالین جنگل روستایی عزیز است که هیچ سهم در چند سالی اخیر حتی هیزم از جنگل را ندارد . اما بخش مرکزی آبهای زیر زمینی را با حفر چاه حمایت دولت و نهادها در حوزه شخصی کشاورزی استفاده می کند . آیا کشاورز روستا با ایشان برابرند دست به دعا کند شاید باران بیاید . البته خدا لطفش را به مرمان صادق هزارجریب در همه حال عنایت می فرماید .
اقایان مسئول ( باصطلاح)
با سلام و خدا قوت
هزار فقط روستای خاص ( سوچلما و لایی و اکرد) نیست روستا های فراوانی وجود دارند که حداقلی برای زندگی روزمره محرومند پنج روستای سورک،واودین ، محسن آباد و ازرگ و کفکور ، نه راه مناسب دارند نه اب شرب . بروید سورک را بازدید کنید با داشتن چشمه های اب خوب ولی اب شرب و استحمام که نشانه های اولیه پاکیزگی دین اسلام! است را ندارد واقعا جای خجالت و تاسف دارد مشکل آب یک روستا با کمتر از ۱۰۰ میلیون حل می شود چرا بدست روزگار سپرده می شود این مردم محروم که همه مسئولین نوکر تمام قد مردم هستند بترسید و مشکل مردم را بی ریا و … حل کنید.
فقط از خدا واحد ( ان شاء الله اعتقاد دارید) بترسید.
سلام آقای همشهری ارجمند سورکی خیلی عصبانی صحبت می کنید کمی صبور باشید واقعا قضاوتگر خوبی باشید آیا شما اسم چند روستا را می برید یعنی چه ؟؟ چون در صدر مسئولیت استانی و شهرستانی قرار دارند . فکر کنم درست نباشد چنین صحبت احساسی .همه می دانند مردم هزاجریب با مشکل آب و راه شوسه مواجهند وضعیت یکی از دیگری بهتر نیست و راههای اصلی نکا به هزارجریب اسفالت شده آن هم در حد متوسط با شکستگی فراوان هنوز هیچ یک از روستاهای اطراف جاده اصلی اسفالت نشده مگر پورا و … اسفالت شده یا خود منطقه لایی و سوچلما روستاهایش اسفالت شده منطقه لایی زمستان هم مشکل آب دارد چند سال متغییر بودن آب و هوا اقلیمی و نبود امکانات در کل منطقه هزارجریب همه مرمان باآن درگیرند نه فقط مردمان شریف سورک و … نیستید روستاهای شما به برکت این نظام و مسئولین سابق و حاضر از هر طرف جاده و راه شوسه دارید خودتان ماندید کدام جاده را تعمیرات و نگهداری کنید . البته همه روستاها باید آباد شوند جای شک نیست مثل شما روستای ولو هم وجود دارد شاید راه معمولی هم نداشته باشد لطفا همه چیز را برای خوتان نخواهید. شما منظورتان سورک است نه روستاهای دیگر . هم ولایتی عزیز خداوند به شما نعمتی بزرگی خاک روس داده با توجه به اختلافی محلی نمتوانید استفاده کنید . روستای سورک همه ساله یادواره شهدا برگزار می کند بسیار کار پسندانه و ملی است این افتخار است برای همه ما. شما نویسنده عزیز که قلمتان خیلی آشنا است م ه ارجمند کمی فکر کن به واژه واقعیت و حقیقت . با احساسات مردم هزارجریب بازی نکن شما آنچه می نویسید اگر خدای نکرده مثل ایام گذسته جنگ این روستا و آن روستا شما و ما را بی افتد مسئولید ماهمه برادریم شعار وحدت همدلی را روانه کنبم بر دل صادق مهربان مردمان هزار جریب عزیز . موفق پایدار باشید
سورکی خسته نباشید مشکل آب شرب به اختلاف ما است نه سیاست مسئولین آب را میخواهید انتقال بدهید پرکلا ؟؟ مشکل جاده هم همین طور آن آقای هزارجریبی راست گفت سورک شده جزیزه از هر طرف راه دارد اما هیچ کدامشان در حد متوسط هم نیستن اول بیاییم مشکل داخلی محل اختلاف فکری را حل کنیم آقای هم محلی بیاییم مشکلات فکری بالا محله و پایین محله را حل کنیم
اول تا آخر شاید ۱۰ خانوار ساکن دائم نباشیم و بیشتر مهاجریم . اختلافات را کم کنیم بسیار موفق در سطح هزارجریب می شویم چون غیرت سورکی بسیار با لا است تنها روستایی است رکوردار برگزاری یادوار شهدا می باشد
سلام لطفا خالص باشید دیگه بعد از ۳۶سال حنا رنگ نداره
سورک در بدترین شرایط زمستان بالای ۱۷ خانوار زندگی می کنند نه ۱۰ خانوار . با این امارهای خود داوردی روستا بدون شورا شد. اقای پایین محلی این همه راه مسببش کیست به نظرم اولا به مسئولین بدون کارشناسی و دخالت های بعضی ها….
با سلام
خوبه سورک نه بالا محله نه پایین محله بس کنید سورک واحد با تقدیم دو شهید والا مقام و چندین جانباز سرافراز ، حداقلی را می طلبد مگر مسئولین شهرستانی و استانی به اختلافات ناچیز محل توجه می کنند و کار را کارشناسی نمی کنند اگر غیر این باشد نمی دانیم چه بگوییم….
ما سورکیها فقط یک جاده درست و حسابی نیاز داریم آن هم کارشناسی شده اداره راه . یک اب شرب نیاز داریم ان هم کارشناسی شده اداره اب روستایی . ببخشید عذر می خواهم به این و ان مربوطی نیست.
اقای هزارجریبی زیاد تند نرو اگر مسئولیتی داری به عدالت صحبت کن و عمل نما . در غیر اینصورت خدا جبران می کنه و حق مظلوم ادا خواهد شد.
موفق باشید پایین محلی و هزارجریبی