چهل و سومين سالگرد ارتحال آقاجان کوهستانی برگزار شد/عکس

به گزارش نیوزنکا:حجت اسلام دکتر حبیب الله طاهری استاد حوزه ودانشگاه در مراسم چهل و سومین سالگرد ارتحال عالم ربانی آیت الله محمد کوهستانی ضمن تبین سیره امام موسی کاظم(ع) و شخصیت آیت الله کوهستانی بابیان اینکه علما با بصیرت ولایی نقش موثری در بر ملا کردن نقشه های بیگانگان در عرصه های مختلف ایفا کردند گفت: آیت الله کوهستانی عالمی با تقوا بود که خود را وقف مردم و دین مبین اسلام کرد .
وی با اشاره به نقش بی بدیل روحانیت و علما در بیداری اسلامی از الگو بودن این عالم ربانی در تمامی زمینه های شخصیتی ، علمی اجتماعی و تدین به عنوان اصلی ترین ویژگیهای وی نام برد .
حجت السلام والمسلمین طاهری گفت: آیت الله کوهستانی نزد علما چون آیت الله میرزایی نائینی آیت الله ضیاء الدین عراقی علم آموخت که از او عالمی وارسته ساخت که پرتوافشان راه هزاران نفر از ره پویان دین مبین اسلام شد .
آیت الله محمد کوهستانی درسال هزار و ۲۶۷ هجری شمسی در روستای کوهستان بهشهر دیده به جهان گشود در سال ۱۳۵۱ هجری شمسی چشم از جهان فرو بست .
پیکر مطهر این عالم ربانی در جوار ملکوتی امام هشتم به خاک سپرده شد .

 

 

DSCN5757 DSCN5758

DSCN5750 DSCN5751 DSCN5753 DSCN5737 DSCN5744 DSCN5747 DSCN5748 DSCN5730 DSCN5731 DSCN5732 DSCN5736 DSCN5721 DSCN5722 DSCN5725 DSCN5726 DSCN5716 DSCN5717 DSCN5718 DSCN5720 DSCN5707 DSCN5708 DSCN5710 DSCN5713 DSCN5765 DSCN5705 DSCN5703 DSCN5699 DSCN5698 DSCN5696

دیدگاه های این مطلب

9 نفر دیدگاه خود را در مورد این خبر بیان کردند. شما نفر بعدی باشید

  1. روحش شاد يادش گرامي به ذكرصلوات

  2. رمضانی از نکا در گفت:

    انشاالله روح پاکش با امیرالمومنین (ع) محشور باد و ما هم بتوانیم رهرو راستین خط امام و رهبری ، شهدا و علمای بزرگواری همچون آیت الله کوهستانی ها باشیم.

  3. عالم باتقواوکم نظیروازافتخارات استان مازندران وجامعه اسلامی بودند.
    روحش شادوراهش مستدام وباحضرت رسول الله(ع)وامیرمومنان علی(ع)محشورباد.

  4. میرزاعلی درخشانی در گفت:

    عالم باتقواوکم نظیر وازافتخارات استان مازندران وجامعه اسلامی بودند.
    روحش شاد وراهش مستدام وباحضرت رسول الله (ص)وامیرمومنان علی(ع)محشورباد.

  5. خدا ایشون رو شفیع ما قرار بده،به نظر من باید حالا قدر پسرشون رو دونست….

  6. بردبار از نکا در گفت:

    امسال حتما ناهار ندادن جمعیت کمی اومد

  7. از عارفان روشن ضمیر و واصلان صافی باطن حضرت آیت الله العظمی شیخ علی اکبر کبیر فرزند مرحوم ملا آقاسی رحمت الله است که در اوایل قرن۱۲در شهمیرزاد متولد و برای تحصیل به قم و نجف عزیمت نمودند و پس از کسب درجه استادی به موطن خود بازگشتند و امام جماعت مسجد قدیمی میدان و مدرس حوزه علمیه مسجد جامع گردیدند که شاگردان عدیده از محضر پربرکتشان کسب فیض نمودند از جمله آیت الله کوهستانی و علمای دیگر که بدرجات رفیع نایل آمدند و علامه دهر گشتند.

  8. یاسین رنجبر در گفت:

    “انسان باید عادت به ذکری داشته باشد که در مواقع حساس مرگ و انتقال از این عالم بتواند طبق عادت همیشگی آن ذکر را بگوید.” روحش شاد و یادش گرامی باد.برای شادی روحش صلوات.

  9. روحش شاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *