محمدعلي باقري خواستارتوقف بداخلاقي ها مسئولان نكايي شد

به گزارش نيوز نكا ،محمد علي باقري رئیس شورای شهرستان نکادر گفتگوي اختصاصي با  مازند شورا و نکا آنلاین با اعلام اينكه نکا باید منطقه آزاد تجاری شرق مازندران باشد از مديران خواست تا از تخریب  يكديگر دست بردارند
باقری بیان داشت: مدیران جلسات را در ساعات اداری برگزار نکنند، اعتراض بسیاری از مردم به ما درخصوص عدم حضور مسئولان و کارمندان به علت شرکت در جلسات و یا مراسماتی از قبیل زیارت عاشورا در ساعات اداری است، کجای قانون، کجای مکتب، کجای احکام رهبری و امام، گفته شده تا ساعت ۹ صبح جلسه زیارت عاشورا بگذاریم، درحالی که این حق الناس است.bagheri 3

او با اشاره به جایگاه قانونی شورای شهرستان به عنوان یک شورای فرادست که شوراهای شهر، بخش‌ها و روستاها زیر مجموعه‌ی شورای شهرستان می شوند، اظهار داشت: شورای شهرستان وظیفه‌اش نظارت و بررسی مصوبات سایر شوراها، پیگیری مطالبات مردم و تعامل با مسئولان است.

وی گفت: شوراها در واقع به عنوان نمایندگان پارلمان محلی از طرف مردم، مستقیم و بلافاصله نماینده‌ی مردم هستند، نمایندگان اصلی مردم شوراهای شهر و شوراهای بخش و شوراهای شهرستان هستند، چراکه با وجود اینکه نمایندگان مجلس، رئیس جمهور و خبرگان رهبری نماینده‌ی با رأی مردم انتخاب می شوند، ولی مردم مستقیماً با آنها در ارتباط نیستند، ولی با شوراها بطور مستقیم در ارتباط هستند و هدف ما در شورا، فقط حل مشکلات مردم است.

رئیس شورای شهرستان نکا با بیان نامه‌نگاری به ادارات جهت ارسال عملکرد یکسال و نیم خود در دولت تدبیر و امید برای شورای شهرستان، خاطرنشان کرد: بر این اساس قرار است مدیرانی که براساس زمانبندی اعلام شده خود قولهایی که دادند عمل کردند، تشویق شده و مدیرانی که به قول‌ها و برنامه‌های خود عمل نکردند به آن ها کارت زرد و اخطار داده شود.

اين معلم ديروز و استاد دانشگاه  امروز با گرامی داشت روز معلم، افزود: از ۱۲ – ۱۳ سالگی وارد عرصه سیاسی شده و حدود ۲۱ ساله بودم که مدیر مدرسه شدم، یعنی اولین سال خدمت من در آموزش‌وپرورش، به بنده به عنوان مدیر مدرسه برای خدمت در یک منطقه ی محروم روستایی در حالی که جوانی بودم که هنوز محاسن نداشتم و خیلی جوان بودم ابلاغ داده شد.

عضو شورای شهر نکا با تأکید بر وجود مشکلات جدی در سطح شهرستان، تصریح کرد: درحال حاضر یکی از مشکلات شهر ما کمبود آب است، چرا باید مثلاً شبکه‌ یا ساختمان امور آب در نکا باشد ولی اداره ی امور آب نداشته باشیم، همچنین باوجود کمبود آب در نکا، با پیگیری‌های به عمل آمده یک چاه به حوزه‌ی چاه‌های شهری نکا اضافه شد، انشاالله بتوانیم در یکی دو ماه آینده شاهد افتتاح و بهره‌برداری این چاه آب باشیم که مقدار زیادی از کمبود آب شهر نکا را حل کند.20caf74a-e603-44ee-90e6-8f37a4541b91

وی خاطرنشان کرد: معضل بعد در زمینه آب شهرستان، تغییر شبکه‌های فرسوده‌ی شهر نکا است، که درنهایت با پیگیری‌های به عمل آمده در آینده، شاهد حفر چاه جدید آب و الحاق آن به شبکه آب شهرستان، افتاح ساختمان اداره امور آب نکا و ترمیم و یا تعویض شبکه‌های فرسوده آبرسانی خواهیم بود.

باقری در ادامه در زمینه‌ی منطقه آزاد تجاری در مازندران گفت: بین شهرهای نکا و نوشهر در حال بررسی و رایزنی هستند و بیان شده که با سفر ریاست محترم جمهوری به مازندران، انشاالله این موضوع قابل بررسی است و افتتاح خواهد شد، فعلا منتظر سفر ریاست جمهور هستیم.

وی افزود: با توجه به شعاع ۶۰ کیلومتریتعیین شده برای منطقه تجاری، اگر نکا مرکز منطقه آزاد تجاری شود، شهرهای اطراف تا شعاع ۶۰ کیلومتر را هم شامل می‌شود، اما درحال رایزنی و نامه‌نگاری های مربوطه هستیم تا این اتفاق برای نکا انجام شود.

این مسئول با ابراز مخالفت شدید مبنی بر انتخاب شهر دیگری در شرق مازندران به جای نکا به عنوان مرکز منطقه آزاد تجاری شرق مازندران، اظهارداشت: خواسته‌ی ما و مردم نکا این است که با توجه به موقعیت جغرافیایی و منطقه‌ای نکا، گرفتاری‌ها ، مشکلات و آلایندگی هایی که مردم ما تحمل درحال تحمل آن هستند، حتما باید مرکز این منطقه نکا بوده و شهر‌های دیگر هم می‌توانند از آن استفاده کنند.

وی با هشدار به فرصت‌طلبان جهت مصادره به مطلوب در این زمینه و انتقال گزینه مرکزیت منطقه آزاد از نکا به شهرهای اطراف، بیان داشت: یقیناً بدانند که ما در مقابل چنین ادعاها و رفتارهایی می‌ایستیم و حتی با نامه‌نگاری مستقیم به دفتر مقام معظم رهبری و شخص رئیس جمهور، به عنوان نماینده‌ی مردم در شورا، از این موقعیت دفاع خواهیم کرد.

ایجاد کشتارگاه اختصاصی برای نکا درصورت ابطال قرارداد گذشته

رئیس شورای شهرستان با اشاره به موضوع مهم کشتارگاه و حواشی اخیر ایجاد شده در قبال آن، اذعان داشت: قرار بر این بود که کشتارگاه صنعتی شرق مازندران در نکا انجام شود، لذا با توجه به انجام تعهد نکا نسبت به کمپوست در بهشهر، تعهدات درقبال کشتارگاه نکا هم باید انجام شود و اگر نظری بر عدم مرکزیت شرق مازندران در نکا وجود دارد، باید هرچه سریعتر برای مردم نکا به مرکزیت نکا کشتارگاهی افتتاح شود.

وی با بیان برخی اظهارنظر ها درمورد امضای مسئولان شهرستان نکا مبنی بر ابطال انجام پروژه کشتارگاه صنعتی در نکا و انتقال آن به شهرستان بهشهر، گفت: پس از اعلام رئیس محترم شورای شهر نکا مبنی بر امضای فرماندار کنونی شهرستان، مبنی بر موافقت با ابطال احداث کشتارگاه شرق مازندران در نکا و انتقال آن به بهشهر، طی ارتباط با فرماندار نکا، پیگیر این مطلب شدم که وی چنین ادعایی را تکذیب کرده و گفت که اتفاقاً پیگیر این موضوع بوده و معتقد است باید در نکا اتفاق افتد.

عضو شورای شهر نکا افزود: اگر کشتارگاه مرکزی شرق مازندران در نکا به هر نحوی با مشکلی مواجه شده است، به عنوان نماینده‌ی مردم از نماینده‌ی محترم مجلس و فرماندار خواهان افتتاح یک کشتارگاه مستقل در شهرستان نکا هستیم که از کشتار غیر‌بهداشتی و بی‌رویه جلوگیری شود.DSCN0134-Copy-Copy

وی با اشاره به اظهارنظرها و لحن برخی ادعاهای اخیر ابراز داشت: ادعاها و حرف‌ها باید منصفانه باشد، احساسی حرف نزنیم، همدیگر را تخریب نکنیم تا دیگران از عنوان کردن بعضی از چیزها سوء استفاده نکرده و علیه شهرستان و مسئولان نکایی صحبت نکنند، نکا مظلوم است، نگذاریم مظلوم‌تر واقع شود و انشاالله حرف‌هایی که زده می‌شود دلسوزانه و نفع شهرمان باشد.

این مسئول با تأکید بر عدم کوتاه آمدن مقابل بی‌قانونی‌ها، هشدار داد: هرگز در مقابل ناهنجاری‌ها کوتاه نیامده و به وظیفه خود عمل می‌کنم.

وی در پاسخ به سوال مربوط به ادعاهای حمایت صرف از یک مسئول بومی، خاطرنشان کرد: صرف بومی بودن ملاک نیست، مسئول بومی زمانی خوب است که شایستگی آن مسئولیت را هم داشته باشد، انقلابی باشد، مدیریت جهادی داشته باشد، نه اینکه مانند برخی مسئولان شهرستان فقط ماشین سوار شده، در رفت و آمد باشند، ولی در اداره‌ی خود حضور نداشته باشند.

باقری بیان داشت: مدیران جلسات را در ساعات اداری برگزار نکنند، اعتراض بسیاری از مردم به ما درخصوص عدم حضور مسئولان و کارمندان به علت شرکت در جلسات و یا مراسماتی از قبیل زیارت عاشورا در ساعات اداری است، کجای قانون، کجای مکتب، کجای احکام رهبری و امام، گفته شده تا ساعت ۹ صبح جلسه زیارت عاشورا بگذاریم، درحالی که این حق الناس است.

وی با رد برخی شایعات درمورد اختلاف میان وی و اعضای شورای شهر، گفت: با دوستان و همکاران در شورای شهر، هیچ اختلاف شخصی و حتی منافع شخصی ندارم، اگر حرفی می‌زنیم بخاطر مردم است، یکی از اعضا مثلا یک پیشنهاد می دهد و باقی اظهارنظر می‌کنند که این اختلاف نبوده و بحث کاری است.

مسئول کمیسیون فرهنگی شورای شهر، با اشاره به ارادت خود نسبت به رهبری، سپاه و بسیج، ابراز داشت: هر زمان و مکانی که نظام، رهبری، بسیج، سپاه و همه‌ی ارگان‌های اصلی نظام از ما چیزی خواسته باشند، ما خانوادگی در خدمت آنها بوده‌ایم و الان هم به عنوان یک بسیجی، به عنوان یک سرباز در خدمت نظام هستیم.

وی در پایان به عدم نگاه حزبی در کار پرداخت و گفت: برای بنده اطلاح‌طلبی، اصولگرایی و چیزهای دیگر ملاک نیست، ملاک، اصل نظام و ولایت فقیه است، در واقع اصولگرای واقعی، اصلاح‌طلب واقعی کسی‌ست که اهل انقلاب، اهل نظام، وفادار به امام، به ولی فقیه، به رهبر، به قانون اساسی بوده و در واقع در یک جمله بگویم سرباز و خدمتگزار واقعی مردم باشد.

دیدگاه های این مطلب

43 نفر دیدگاه خود را در مورد این خبر بیان کردند. شما نفر بعدی باشید

  1. باری کللا

  2. نکا آنلاین، به اطلاع مخاطبان محترم سایت جامع خبری تحلیلی نکا آنلاین می‌رساند، صبخ روز جمعه ۱۱ اردیبهشت ۹۴، خبری در سایت نکا آنلاین درخصوص صحبت‌های سرپرست فرمانداری نکا در جمع شوراهای شهر و روستای نکا که به مناسبت گرامیداشت روز ملی شوراها برگزار شده بود، منتشر شد.

    پس از بررسی مجدد هیئت نظارت محتوای نکا آنلاین که وظیفه‌ی بررسی صحت و درستی مطالب منتشر شده از سوی سایت را بر عهده دارد، مغایرتی در یکی از مطالب تنظیم و درج شده با آنچه توسط شخص سرپرست فرمانداری نکا مطرح نموده بود، تشخیص داده شد.

    پس از تأیید نادرستی کلمه‌ی استفاده شده در این مطلب، سریعاً نسبت به تصحیح عنوان و متن خبر درج شده اقدام گردید، لذا سایت خبری تحلیلی نکا آنلاین ضمن پوزش‌خواهی از مخاطبان محترم خود، تأکید می‌دارد که جمله‌ی درست بکار برده شده، «یکشنبه همه‌ی اغواگران و دروغگویان را رسوا می‌کنم» می‌باشد که به اشتباه کلمه‌ی دیگری در متن پیشین، استفاده شده بود و در عنوان خبر هم این موضوع تصحیح شده است.

  3. آفرین بر حاج محمد علی یاقری خدا قوت ، به امید روزی که شما را در مسند بالاتر و خدمت بیشتر به مردم ببینیم . تمام سخنان شما متین اما کو گوش شنوا …

  4. قربونت دکتر!معلم دیروز استاد امروز

  5. ابوالقاسم عزیزی در گفت:

    درودبرمردان خدا!جناب باقری نه استادونه دکترونه ….فقط خدمتگذاریست ازمتن مردم برای خدمت بمردم!
    آرزوی توفیقات روزافزون توام باعاقبت بخیری رابر ایتان ازایزدمنان مسئلت دارم!

  6. چقدر نکا دکتر داره.یعنی استاد معلم نیست و با هم فرق فوکله.راستی این آقای دکتر دکتراش را کجا گرفته؟چرا مسولان نکایی وقتی عکس می گیرند دستشان قلم است.یا اینکه وقتی قلم بدست می گیرند عکس می گیرند؟عجبا

  7. جنگل بی شیر و تاخت و تاز ….

  8. ممنون از توجه شما
    خیلی بزرگوارید آقای باقری

  9. واقعا حرف دل ما رو زدید اقای باقری از شما ممنونیم انشاالاه در خدمتگذاری به شهرما موفق باشید

  10. استاد باقری خادم مردم و مدافع حقوق محرومان میباشد ایشون معلم و به معلمی افتخار میکند بارها خودشون تاکید کردند که یک معلم ساده در برابر مردم بزرگ نکا هستند

  11. مخالف فرماندار در گفت:

    طیب الله برباقری عزیز
    تاحالاکجابودی جیگر

  12. سلام از مطالب ارايه شده بسيار متشكر. آقاي باقري، مانع خدمات وكار در ادارات برنامه زيارت عاشورا نيست هرچند اين برنامه بايد حداكثر يك ربع يا بهتر اينكه قبل از ساعت اداري صبح برگزار شود ولي يادمان باشد ايني كه تعهد مي آورد پرداختن به بحث معنويت افزايي در بين كاركنان است واداره اسلامي وجامعه اسلامي بايد به آن بپردازد حالا حسب فرمايشات مقام معظم ولايت ورهبري در خراسان شمالي چقدر كارمندان ما در ساعت اداري به كار مفيد مي پردازند. راستي بياييم از حرف زدن تا حركت انقلابي وجهادي انجام دادن بدون اينكه رسانه ها را درگير كنيم خودمان را متحول كنيم. باتشكرفراوان

  13. اینو خوب اومدی تا ساعت ۹ صبح زیارت عاشورا ….
    و بعد صبحانه و مطالعه روز نامه و سرکشی به هکاران و اذان ظهر به افق ساری و بشتابید به سوی نماز تا رستگار شوید و بعد هم تعقیبات نماز و در ادامه هم گفتن خسته نباشید به همکارها
    سپس روانه گشت به خانه تا در جوار خانواده محترم ناهار را تناول نمودن …. و روز از نو روزی از نو
    کجای این داستان ضایع کردن حق الناس محسوب میشهآقای باقری؟

  14. آقای باقری بجای این شلوغ بازیا بی زحمت جلوی این سگ های ولگرد تو سطح شهر رو بگیر

  15. بردبار از نکا در گفت:

    حتما شورای شهر نکا همشون خوش اخلاق هستند؟
    به جای مصاحبه یه فکری به حال سی متری بکنید
    بسه دیگه…

  16. ماشاالله چقدر هم خوش عکسه”””

  17. آقای باقری خودت چقدر راعمل می کنید حیف میل مال مردم دردست شماها بیت المال نیست فقط زیارت عاشورارادیدی خود مدافع راند خوری درشهرداری نبودی اگرنبودی چراآنهارا حمایت می کردی کسی حرف می زنددرعمل هم صادق باشد شما بعنوان نماینده مردم درشهرستان چه کارهای رابنفع جامعه کم درآمد شهرستان انجام داده ایدودین خودتان رااعدا کردیدحرف زدن آسان است اما عمل کردن سخت انشاالله عامل به عمل باشیدحرفی می گوید به اندازه خودت باشد حرف بزرگترازخودت راتکرار نکنید

    • اشنا ی نا اشنا چرا نا اشنا چون اگه استاد باقری را از نزدیک بشناسی به خودت اجازه چنین اظهار نظر نمیدادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      باقری جان اینها خودشان قربانی تصمیمات عادلانه شما هستن ومنافع انها به خطر افتاده
      ما حمایتت میکنیم

    • اقای باقری از اولین اعضای شورا بوده وهست که از حقوق مردم دفاع کرده و کور دلان بدانند تا باقری وامثال او هستن به رانت خوران اجازه دزدی و رانت خاری نخواهند داد وشما هم
      بدان
      باقری جان با قوت به حمایت خودتت از مردم ادامه بده ما فقرا و مستمندان حامی شما هستیم

  18. میرزاعلی درخشانی در گفت:

    آفرین به برادرعزیزم جناب آقای باقری که باجرات وشهامت اینگونه حرف میزند.همین هم بسی امید است هرچند درعمل چیزی درتغییرات شهرنمی بینیم.
    انشاالله حرفهایی که عزیزبرادرمان آقای باقری زدند اگرعملی شودشهرمان شاهدتغییر وتحولی عظیمی خواهدبود.
    فعلا مسئولین ومدیران شهر فقط شعارمیدهند.
    شعار۱۰۰%ــــــــــــــــ عمل اکیداممنوع

  19. باقری مرد عمل
    دور از هرچه حاشیه و دد
    دوستت داریم

  20. دمت گرم تو رو خدا کوتاه نیاین نکا باید منطقه آزاد بشه باید بشههههههههههه

  21. با سلام
    فقط کافیه هرکی به پستی میرسه تو نکا دو چیزو فراموش نکنه:۱-تعصب و وفاداری نسبت به نکا و مردم نکا
    ۲-گذشته خودشو که قبل به پست رسیدن چه انتظاری از مسولین داشت.بدونه الان اون انتظارو ازش دارن
    تواضع زگردن فرازان نکوست گدا گر تواضع کند خوی اوست.
    باقری عزیز مطمن باش مسیرت درست باشه که حتما هست خدا و مردم عزیز نکا حمایتت میکنن.موفق باشی

  22. از عزيزان در شوراي شهر و شهرداري خواهشمند است فكري به حال سدمعبر پياده رو و جادهها بكنن نمونه اش ميوه فروشي اقاي شكاري سر چهارراه يا لوازم خانگي ابتداي خيابان راه اهن و …… اژانسي كه با كله قنديلي خيابان و ملك شخصي خودش ميدونه

  23. حرفت نه تنها درست نییست بلکه ۱۸۰ درجه از واقعیت فاصله داره. شما فکر میکنین با استاد گفتن و دکتر گفتن از عملکردت در اتفاقات شورای شهر فرار رو به جلو میکنی؟ خاطر جمع باشین مردم میدونن شما و رفقات یکبار هم نشده از مدافعین واقعی مردم در شورای شهر در جریان مشکلات مالی شهرداری ذره ای حمایت نکردی؟؟؟؟ افسوس…. مردم چه کسانی را انتخاب کرده اند. ترسوهایی که حتی یکبار در قبال جندین اخطاریه دادگاه حاضر نشدند . حال عکس میذارن و رجز میخوانند. آیا از این حق الناس بزرگتر هست؟؟؟؟؟؟؟ توصیه دوستانه، سنگین تر باشیم بهتر است. مردم را بازی ندهیم بهتر است. خودمان را گول نزنیم بهتر است…. در نهایت اگر آقای یداللهی این پیام را بذارن. در هر حال اگر نذارن مدیون حق مردم هستند.

    • ترسو میدونیم کی هستی چرا اسم واقعی خودتو ننوشتی ؟؟؟؟؟؟؟؟
      باقری مرد مخلص و رزمنده دفاع مقدس و حامی مردم هستش شما مرد بودی شجاعانه حرف بزن نه تو غوغا سازی جا بخوری
      درود بر یار مظلومان باقری قهرمان

  24. من کشته مرده عکساتم استادیو. راستی مارک خودکارت چیه؟ پارکره؟ جریان پرتاب قندون تو جلسه شورای شهر چیه؟ شاید نوعی ورزش جدیده. مندل یتا شیمی داشته با اون جدول عدد اتمی یتا هم شورای شهر نکا دانه با اون عکسای بمب اتمی. ته شونه نکارده زلف دور بقول بچه سوسولا زلفت تو حلقم. یدللهی اگه این طنز هارو نذاری ایشالا ….

  25. یعنی می فرمایید که به آقای باقری میشه امیدی داشت؟ این دوره شورای شهرمون واقعا پدیده ان.به شخصه با چنتاشون برخورد داشتم.یا من از مریخ اومدم حرفشونو نمیفهمم یا اینا واقعا دکترن و سطح بنده خیلی پایینه.

  26. ماشاله به کلاس کار نکایی ها واله آبرو برامون نذاشتین بااون کامنت های مسخرتون آقای باقری معلم من دردوره راهنمایی بود اقای باقری درود برشما

  27. با سلام.
    ضمن عرض خسته نباشید و خدا قوت به شما ، بسیار خوشحالم که افرادی چون شما لایق و شایسته و خدوم پیگیر امورات شهر نکا هستند.

  28. دکترا رو گرفته دکتر دکتر میبندید به کمرش؟
    دکتررررررررررر خیز بردار واسه نمایندگی ۱۰ سال دیگهههههههههههه

  29. بچه محل باقری در گفت:

    گلوردی ریکا که دنبال پست و مقام هستی با این حرفا راه به جایی نمیبری همه میشناسنت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *