چه کسانی پشتیبانی و تدارکات معتکفین نکارا عهدار هستند؟/تصویر/
تاریخ انتشار خبر : ۹۲/۰۳/۵
محمد تقی یحیی پورازجمله کسانیست که هر از چند گاهی با توجه به این که دارای مشغله فراوان امورات کاری مربوط به مدیریت شرکت زیارتی و ساحتی و نیزگردشکری عصر میعاد را عهدار است و از طرفی در سمت ریاست هیات مذهبی شهرستان نکا چند صباحیست که بصورت فعال ظاهر شده است همه ساله در ایام اعتکاف شهروندان مدیریت تهیه و تدارکات ونیزتغذیه که همان سحری و افطاری معتکفین است را نیز عهدار است.






او دراین باره تنها هدفش راعشق به امام علی و دیگر ائمه علیه السلام عنوان داشته،و دراین باره ازتلاش همه کسانی که به نوعی دراین کار مهم سهیم هستند تقدیر مینماید.
محمد تقی یحیی پورازمساعدت همه جانبه و دلسوزانه امام جمعه محترم شهرستان ، فرماندار و ریاست ادارات تبلیغات اسلامی ، اداره فرهنگ و ارشاداسلامی ، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر،ونیزاداره اوقاف وامور خیریه شهرستان واز تلاش هیات امنا و نیروهای بیسج پایگاهای مقاومت بسیج مسجد سجادیه و مسجد جامع نکاتشکر ویژه دارد .
وی در ادامه با اشاره به تلاش تمامی کسانی که در تهیه و پخت و حمل و نقل غذای معتکفین متحمل زحمات فراوانی میشوند خصوصا سرآشپز و بانوان و خواهران طباخ صمیمانه تقدیر نموده و امیدوار است این قشر همواره در صحت و سلامت کامل در کنارخانواده مصون باشند وضمن اینکه از ایزد منان برای آنها توفیق زیارت عتبات عالیات و نیز مکه مکرمه و مدینه منوره را مسئلت نموده است .



























سلام
از همین جا از تمامی حضراتی که در راستای هر چه بهتر برگزار شدن مراسم معنوی اعتکاف در هر زمینه ای تلاش نمودند ، تقدیر و تشکر خالصانه رو دارم و امیدوارم آنچه که خیر است از خداوند متعال درافت نمایند.
یا علی
سلام
از همه دست اندرکاران مخصوصا جناب آقای محمد تقی یحی پور تقدیر و تشکر می کنم.