کیانی رئیس ثبت احوال نکا شد

به  گزارش نیوزنکا: روز گذشته علی رجبی وندچالی مدیر کل ثبت احوال استان مازندران مدیر ثبت احوال نکا را معرفی کرد.بنا بر همین گزارش رحمت کیانی طی حکمی از سوی علی رجبی به عنوان مدیرجدید ثبت احوال شهرستان نکا معرفی و از زحمات و خدمات احمد مناجاتی رئیس اسبق این اداره تقدیر بعمل آمده است.

showimage.aspx

مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره ثبت احوال نکا باحضورعلی رجبی مدیرکل ثبت حوال مازندران ، رحیم قاسمی طوسی فرماندار نکا ، معاونین ، حراست و روابط عمومی ثبت احوال مازندران در فرمانداری نکا برگزار گردید و طی آن احمد مناجاتی تودیع و رحمت کیانی بعنوان رئیس جدید اداره ثبت احوال نکا معرفی شد.
علی رجبی مدیر کل ثبت حوال مازندران در آئین تودیع و معارفه رئیس اداره ثبت احوال نکا با تقدیر و تشکر از زحمات و خدمات بی شائبه احمد مناجاتی رئیس اسبق اداره ثبت احوال نکا اظهار داشت ، در طول مدت مسئولیت ایشان عملکرد بسیار مطلوب و مناسبی از اداره ثبت احوال نکا مشاهده شد و این از مدیریت ، همدلی و تعاملی بوده که ایشان توانستند ایجاد نمایند و به نظر بنده ایشان پتانسیل اداره ادارات بزرگتر رادارد و انشاء ا… از تجربیات ایشان در اداره کل ثبت احوال مازندران بهره مند خواهیم شد.

رجبی در خصوص انتصاب رحمت کیانی به سمت رئیس اداره ثبت احوال نکا اظهار داشت ، با شناختی که طی این مدت از آقای کیانی پیدا کردم و باتوجه به تجربه ایشان در سمت معاونت اسناد هویتی چندین اداره و کارشناس حقوقی اداره کل اطمینان دارم ایشان در این مسئولیت موفق خواهد بود و انشاءا… با همکاری و تعامل با امام جمعه و مسئولین دستگاههای شهرستان بعنوان بازوی راست فرماندار محترم به مردم منطقه خدمت رسانی نمایند.

رحیم قاسمی طوسی فرماندار نکا ضمن تقدیر و تشکر از زحمات آقای مناجاتی برای ایشان آرزوی موفقیت نمود و مسئولیت جدید اقای کیانی را به فال نیک گرفته و اظهار امیدواری نمود ، انشاءا… با همکاری و همدلی بین ثبت احوال ، فرمانداری و دستگاههای اجرایی، از این فرصت خدمتگذاری که خداوند به ما عنایت نموده بهترین بهره راببریم. احمد مناجاتی هم با تشکر و قدردانی از فرماندار محترم و همچنین از توجه ای که آقای رجبی به ایشان داشته اظهار داشت، در طول مدت مسئولیتم چه درثبت احوال میاندرود و چه در اداره ثبت احوال نکا واقعاً از تجارب و نگاه ویژه ای که ایشان به بنده داشتند نهایت بهره را بردم و الحق و الانصاف یک وفاق و همدلی خوبی بین مسئولین شهرستان ایجاد شده که نتیجه مدیریت و درایت این دو عزیز بوده است. در پایان رحمت کیانی اظهار داشت ، از عنایت ویژه ای که مدیرکل محترم به بنده داشته و این فرصت خدمت رسانی را برای بنده ایجاد نموده تقدیر و تشکر مینمایم و انشاء ا.. دررسیدن به اهداف والای نظام مقدس جهوری اسلامی و سازمان ثبت احوال در این مسئولیت سربلند باشم .

 

 

 

 

IMG_9644

شایان ذکر است رحمت کیانی پیشتر درسمت کارشناس مسئول حقوقی اداره کل ثبت احوال استان مازندران مشغول به فعالیت بوده است.

دیدگاه های این مطلب

3 نفر دیدگاه خود را در مورد این خبر بیان کردند. شما نفر بعدی باشید

  1. عجب ژستی گرفته رفیق!

  2. احسنت به هم شهری خودمان

  3. عکس بهتر وبا کیفیت تر از معارفه نداشتی حاج آقا یداللهی ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *