همیشه آرزویم این بود که پسرم را داماد ببینم
تاریخ انتشار خبر : ۹۲/۰۲/۱۰
درآستانه روز مادر گفتگو با مادر گرانقدر شهید ابن یامین رمضان نژاد فریدونکناری
مهندس عای اکبر طاهائی استاندار ماندران در باره عظمت مادر شهدامیگوید :شهادت هنر انسان های از جان رسته و آزاده ای ست که در صیانت از قرآن، اسلام و عزت میهن اسلامی مان جان عزیز خود را پیشکش جانان کردند و والاتر از آن هنر مادران و پدران بزرگواری است که با تقدیم فرزندان رشید و عزیز خویش، برای ایران و اسلام افتخاری جاودان خلق نمودند.
او گفت :مادران معظم شهدای والا مقام، مایه سربلندی ایران اسلامی هستند، همانان که با وفاداری بر سر آرمان های شهدا و گوش به فرمان ولی فقیه زمان، موجب تداوم انقلاب اسلامی شدند.
مادر شهید تعریف می کند: «همیشه آرزویم این بود که پسرم را داماد ببینم.
وقتی جنازه ی ابن یامین را آوردند، گفتم سفره ی عقد بچینند. آن روز احساس کردم که حوریان بهشتی در اتاق عقد حضور دارند و برای پسرم که با یکی از آنها وصلت کرده از خوشحالی دف می زنند. زمانی که داشتم به دست و پای ابن یامین حنا می بستم انگار کسی به من گفت: حوریان، حنا را از دست و پای داماد می ربایند.»


























