آموزش بیش از ۳۸۰۰ نفردرمرکز فنی و حرفه ای نکا
تاریخ انتشار خبر : ۹۳/۰۲/۱
بهروزعبدی رئیس مرکزآموزش فنی و حرفه ای شهیدرجایی نکااز آموزش ۳۸۰۰نفردر سال ۹۲ در حوزه های مختلف آموزشهای مهارتی در مرکز فنی و حرفه ای نکا خبر داد.
به گزارش نیوزنکاعبدی درگفتگو اختصاصی باخبرنگارماگفت: مرکزآموزش فنی و حرفه مرکز توسعه پایداروتوانمنددرهرجامعه منوط به فراگیری مهارتهای فنی و حرفه ای و ضامن اشتغال است.
او گفت : این مرکز با تعامل و همکاری همکاران محترم در حوزه های مختلف توانست گام و تحول دیگری را در آموزش این شهرستان بجای بگذارد.
عبدی تصریح کرد:این مرکز بادارابودن ۶کارگاه آموزشی و ۳۴آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای درسال جاری موفق به آموزش بیش از ۳۸۰۰ نفرگردیده است که این آموزش ها در بخش های مختلف از جمله مرکز ثابت،زندان،آموزش روستایی و سیارشهری،آموزش درصنایع، استادشاگردی و آموزشگاه آزادبوده است.

وی خاطر نشان کرد : در بخش مرکزثابت ۸۵هزارنفرساعت آموزش به ۳۷۳نفر،در بخش آموزش روستائیان ۷۵ هزارنفرساعت آموزش به ۲۴۸نفر،در بخش آموزش مهرجویان کانون اصلاح و تربیت شهرستان ۴۷هزارنفرساعت آموزش به ۱۲۰نفر،در بخش سیارشهری و سکونتگاه غیررسمی(محله عباس آباد) ۲۴هزار نفرساعت آموزش به ۸۸نفر،در بخش آموزش در صنایع ۴۰هزارنفرساعت آموزش به ۴۰۱نفر،در بخش آموزش استادشاگردی ۱۷هزارنفرساعت آموزش به ۱۱۳نفرودربخش آموزشگاه آزاد نیز۵۱۲هزارنفرساعت آموزش به ۲۵۲۲نفر ارائه شد.



























ضمن عرض سلام وادب خدمت دوست گرامی ام مهندس عبدی برخوردبسیارخوبی بامراجعه کنندگان دارندانشالله درکارشان موفق باشند.
مهندس با وقار و دوست داشتنی انشاالله موفق باشید.
به برادردوست داشتنی جناب آقای مهندس عبدی که ازمدیران بااخلاق ومجرب میباشدوهمچنین همکاران توانمندفنی حرفه ای خسته نباشیدمیگویم وآرزوی موفقیت درادامه راه رادارم