اظهارگله مندی جلالیان بخشدار مرکزی نسبت شهرداری نکا

بخشدار مرکزي نکا منطقه چاله پل را نيازمند زمين مناسب براي دفع نخاله داست و از شهرداري تقاضا کرد تا با واگذاري زمين مناسب براي دفع مناسب نخاله از بروز ناهنجاري هاي محيط زيستي در چاله پل جلوگيري شود .

رضا جلاليان روز چهارشنبه درجلسه کارگروه سلامت درسالن فرمانداري اين شهرستان افزود: متاسفانه واگذاري زمين انجام نشده و مشکلات مربوط به آن ادامه دارد.

وي اظهار کرد: به دليل واگذار نشدن زمين و نامشخص بودن مديريت، علاوه بر وجود نخاله ها، زباله فراواني نيز در کنار روستاي چاله پل جمع شده است که منظره نازيبايي را ايجاد کرده است.

جلاليان با بيان اينکه زمين دفع زباله دراختيار شهرداري نکا است گفت : شهرداري قيمت زمين مربوطه را افزايش داده است در صورتي که اگر زمين واگذار شود مسئله دفع نخاله ها بسرعت ساماندهي مي شود.

بخشدار مرکزي نکا همچنين با اشاره به ساماندهي و برخورد با عرضه کنندگان مرغ زنده خاطر نشان کرد: در اين زمينه جلسات متعددي با فعالان اين رشته برگزار شد و موضوع با جديت بيشتري دنبال خواهد شد.

DSCN9933

دیدگاه های این مطلب

6 نفر دیدگاه خود را در مورد این خبر بیان کردند. شما نفر بعدی باشید

  1. باقری یکی از اعضا در گفت:

    باسلام
    بازم ممنون از آقای جلالیان بخشدار محترم شهرستان نکا از عنوان یکی از معضلات مهم چاله پل که شهرداری مسول برطرف کردن این مشکل است ولی همچنان به حالت قبل یعنی مشکل بزرگ در مورد امنیت و بهداشت این روستا می باشد.

  2. خدا خیر بده بخشدار عزیز

  3. بخشدارعزیز دستتان درد نکنه بخاطررسانه ای کردن این مسله نا گفته نماند شما خودتان هم چند سال عضو شورای شهر بودید .دست آقای یدالهی هم درد نکنه این مطالبها را خیلی زود بایگانی میکند.خیلی از دید گاه های این جانب بدون پاسخ مانده است.رحیم ولی پور لیموندهی.عضو شورای اسلامی روستای چاله پل

  4. رضی ترابی آبلویی در گفت:

    مهندس جان یک فکری هم برای جاده دسترسی به مدرسه نمونه دولتی آبلو بکنیدکه البته اگراین امرمحقق شود بایک تیرچندنشان میزنید:اول اینکه اون دانش اموزان نخبه ای که در اون مدرسه نمونه دولتی درس میخونندبچه های همین شهرندهمین که جاده دسترسی به آرامگاه آبلوهست که درواقع دومین آرامگاه بزرگ شهرمون هست.حاج رضااگراین مسیرکوتاه امامهم را درست کنی خیردنیاوآخرت رامی بینی.

  5. ماازطرف جوانان چاله پل به مسولین شهرستان تشکرمیکنیم که تورسانه حرف میزنند ولی به عمل چیزی ندیدیم ..مانند زیرگذر یا نداشتن یک سالن ورزشی کمبود اب شرب یا تاکسی همگانی یا…….وصدهای دیگر

  6. مهدی ب از مازندران شهر بهشهر در گفت:

    عرض ادب و احترام به مهندس عزیز ای کاش حضرتعالی بعنوان شهردار بهشهر میبودید از آنجاییکه بهشهر یک شهر توریستی و قدمت بالای دارد و پتاسنلهای مثبتی میتوان ایجاد کرد حقیر بعنوان کارشناس معماری وضیعت ترافیگ و فضای سبز و امکانات رفاهی در این شهر زیاد به چشم نمی آید علیالخصوص حقیری که بیش از ۳۰ سال در بهشهر زندگی میکنم چرا نباید کاخ صفی آباد را از نزدیک نضار گر باشم چرا معابر های شهر برای معلولین بررسی نمیشود از انجاییکه که حقیر کاملا شما را میشناسم و برایم ثابت شده که هر کاری از شما بر آید به هیچ عنوان دریغ نمیکنید اقای مهندس یک فکری به حال بیکاری این بنده حقیر بکنید با تشکر مهدی – ب از بهشهر از آشنایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *