حجت‌الاسلام ستار عليزاده : ترويج سيره فاطمي از اهداف برپايي سوگواره ياس نبوي است

خلاصه خبر : مديرکل اوقاف و امور خيريه مازندران با اشاره به ولايت‏‌پذيري حضرت زهرا(س) گفت: آحاد جامعه به‌ويژه نسل جوان و دختران و بانوان جامعه مي‏‌توانند درس‏‌هاي فراواني از زندگي اين بانو گرفته و در زندگي فردي و اجتماعي خود به کار گيرند.

به گزارش نیوزنکا ، مديرکل اوقاف و امور خيريه مازندران گفت: ترويج فضايل و سيره فاطمي، معرفي شخصيت بي‌بديل حضرت فاطمه زهرا(س) و ترويج خطبه فدکيه از جمله اهداف برپايي سوگواره ياس نبوي است.

حجت‌الاسلام ستار عليزاده درگفتگو باخبرنگارما گفت: حضرت فاطمه(س) را حلقه وصل تمام امت به رسالت بزرگ پيامبر اکرم(ص) تا قيامت دانست و بيان داشت: عزاداري سوگواري حضرت فاطمه(س) بايد پرشور برگزار شود.

مديرکل اوقاف و امور خيريه مازندران با اشاره به ولايت‏‌پذيري حضرت زهرا(س) گفت: آحاد جامعه به‌ويژه نسل جوان و دختران و بانوان جامعه مي‏‌توانند درس‏‌هاي فراواني از زندگي اين بانو گرفته و در زندگي فردي و اجتماعي خود به کار گيرند.

عليزاده مسئوليت فاطميون را سنگين برشمرد و افزود: حضرت فاطمه(س) الگوي ائمه(ع) است و مقام و مرتبه ويژه‌اي دارد.

وي با بيان اينکه سيره حضرت فاطمه زهرا(س) الگوي مناسبي براي همه مردم مسلمان جهان است، افزود: شناسايي و شناساندن سيره حضرت فاطمه(س) در حقيقت ترويج همه خوبي‌هاي عالم است.

عليزاده مهم‌ترين ويژگي حضرت زهرا(س) را اخلاص در عمل دانست و گفت: در زندگي حضرت زهرا(س) مقايسه مسائل مادي با بالادستان مشاهده نمي‌شود، چرا که مقايسه در ماديات سبب نابودي زندگي افراد مي‌شود.

وي فاطمه(س) را نخستين شهيده راه ولايت خواند و خاطرنشان کرد: تلاش حضرت فاطمه(س) براي دفاع از امامت، ولايت و دين بود.

مديرکل اوقاف و امور خيريه مازندران پيروي از ولايت را بهترين راه اطاعت از حضرت فاطمه(س) دانست.

عليزاده به اجراي طرح سوگواره ياس نبوي در ۲۲۲ بقعه و امامزاده مازندران اشاره کرد و بيان داشت: ترويج فضايل و سيره فاطمي، معرفي شخصيت بي‌بديل حضرت فاطمه زهرا(س) و ترويج خطبه فدکيه به عنوان منشور دفاع از ولايت از جمله اهداف برپايي سوگواره ياس نبوي است.

وي تصريح کرد: شعار اوقاف در سوگواره ياس نبوي همان سخن شيوا و معروف رهبر معظم انقلاب در خصوص فاطمه زهرا(س) است.

 

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *