امام جمعه نکا:اصلاح فرهنگ واقتصادعزم ملی رامی طلبد
تاریخ انتشار خبر : ۹۳/۰۱/۱
خلاصه خبر : حجت الاسلام محمد باقر محمدی لائینی امام جمعه شهرستان نکا :در اين سالي كه توسط مقام معظم رهبري به نام سال اقتصاد و فرهنگ و عزم ملي همراه با مديريت جهادي نامگذاري شده است بايد فرهنگ مصرف را در خودمان نهادينه كنيم. اصلاح فرهنگ از اهميت والايي برخوردار است.
حجت الاسلام محمد باقر محمدی لائینی امام جمعه شهرستان نکا در اولین نماز جمعه سال نود سه در جمع نماز گزاران شرکت کننده در مصلای امام خمینی این شهرستان خاطر نشان کرد : خود و نمازگزاران را به تقوا و پرهيزكاري سفارش میکنم .
خطیب مصلای امام خمینی نکا در خطبه اول نماز جمعه به ادامهي تفسير سورهي ياسين پرداختند و گفتند:خداوند ميفرمايد كه ما انسان را آفريديم و او به جاي شكرگزاري، با ما سر ناسازگاري دارد. مثل اين است كه انسان، فرزندش را بزرگ كند و او را به جايي برساند اما فرزند، به همهي زحمات والدين خود پشت پا بزند و از او دوري گزيند.
خداوند در ادامه، مصداق «خصيم» را ذكر ميكند و ميفرمايد: خصيم كسي است كه به قدرت لايزال الهي، اعتقادي ندارد. امروز در جوامع انساني هم كساني هستند كه با نوشتههاي خود، دين را زير سوال ميبرند و در نفي قدرت الهي تلاش ميكنند اينان نيز مصداق خصيم هستند.
انسان نبايد سابقهي خود را فراموش كند. خداوند به رسول اكر(ص) مي فرمايد: تو يك بچه يتيم بيشتر نبودي و اين خدا بود كه بال و پر به تو داد و تو را بينياز كرد. نگاه كردن به سوابق بسيار مهم است و موجب ميشود انسان همواره خدا را بالاي سر خود ببيند و همواره او را به ياد داشته باشد.
بايد از گذشتهي خود براي محبت به مردم و صفا و صميميت درس بگيريم نه براي خصومت و خشونت و دشمني. در اين ايام كه متعلق به حضرت فاطمه(س) است، محبت به پدر و مادر را فراموش نكنيم. واقعا از دهان يك مومن نبايد اين سخن بيرون آيد كه پدر و مادر پيشر را به خانهي سالمندان بسپارد.
امام جمعهي شهرستان نكا در خطبهي دوم نيز ضمن توصيهي خود و نمازگزاران به تقواي الهي، گفتند: از گردش زمين و آسمان بايد درس بگيريم و تفكر كنيم چرا كه خداوند ميفرمايد: در خلق آسمان و زمين، نشانههايي ايست براي خردمندان…

در گردش افلاك، كوچكترين بينظمي وجود ندارد به طوري كه با گذشت ميلياردها سال، لحظهاي اشكال و بينظمي در آن به وجود نيامده است. از اين عظمت الهي، بايد درس ايمان و تقوا بگيريم.
متاسفانه براي بعضي ها، عيد به معناي فرصت گناه ترجمه شده است.
دوم فروردين مصادف است با حملهي ددمنشانه رژيم پهلوي به حوزهي علميه قم كه جا دارد ياد شهداي آن ايام را گرامي بداريم.
در اين سالي كه توسط مقام معظم رهبري به نام سال اقتصاد و فرهنگ و عزم ملي همراه با مديريت جهادي نامگذاري شده است بايد فرهنگ مصرف را در خودمان نهادينه كنيم. اصلاح فرهنگ از اهميت والايي برخوردار است.
امروز عظمت اسلام و ايران بر كسي پوشيده نيست. يكي از كارشناسان غربي ميگويد: شوروي قدرتمند سابق در موضوع جزيرهي خوكها، با يك اولتيماتوم آمريكا، عقب نشيني كرده بود اما امروز، روسيه كه بخشي از آن عظمت شوروي سابق است و قدرت شوروي را ندارد، در مقابل آمريكا ايستاد. اين كارشناس در ادامه ميگويد: اين امر به خاطر اين است كه قدرت آمريكا طي سالهاي گذشته بوسيلهي ايران شكسته شد و اكنون كشورها جرات پيدا كردند در مقابل آمريكا بايستند.
والسلام
* * *
گرامي ميداريم ياد و خاطرهي شهيدان انقلاب اسلامي
شهداي اين هفته :
شهيد غلامرضا قدم پور شاد
شهيد امير قربان زاده
شهيد قاسم قربان زاده
شهيد گل بابا قربان زاده
شهيد محسن قرباني
شهيد محمد قرباني
شهيد محمدتقي قرباني چاله پلي
شادي روحشان صلوات
سایت مصلای نکا



























