دستگیری هکر ۱۱ ساله در مازندران
تاریخ انتشار خبر : ۹۲/۱۰/۲۵
خلاصه خبر : متهم در تحقیقات و بازجوئی های فنی پلیس با اعتراف به بزه انتسابی گفت: هک سیستم مالباخته از سوی پسر بچه ای 11 ساله به نام س- د که دارای فعالیت های رایانه ای است،
به نقل از مرکز اطلاع رسانی پلیس مازندران، سرهنگ احمد رضا رستمی اظهار کرد: در پی مراجعه شهروندی به ماموران این پلیس مبنی بر هک ایمیل و جی میل سیستم رایانه وی و برداشت غیر قانونی از حساب های بانکی از سوی سارقان اینترنتی، موضوع به طور ویژه در دستور کار ماموران پلیس فتا قرار گرفت.
رئیس پلیس فتای مازندران خاطر نشان کرد : ماموران با انجام اقدامات فنی و پلیسی فردی به نام ب – د اهل و ساکن بابل را که وجه سرقتی به حساب وی واریز شد را به اتهام سرقت اینترنتی شناسائی و در اقدامی غافلگیرانه دستگیر کردند.
رستمی افزود: متهم در تحقیقات و بازجوئی های فنی پلیس با اعتراف به بزه انتسابی گفت: هک سیستم مالباخته از سوی پسر بچه ای ۱۱ ساله به نام س- د که دارای فعالیت های رایانه ای است، انجام گرفته است.
دستگیری هکر ۱۱ ساله در مازندران



























سجاد … 😐