طبخ آبزیران در نکا / تصویر

سومین دوره آموزش طبخ آبزیان در شهرستان نکا برگزار شد.
به گزارش نیکا خبر ، علیدوست معاون فرماندار در امور بانوان و خانواده در گفتگو با خبرنگار ما گفت :هدف از برگزاری این دوره ها تبلیغ و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و نیز آموزش شیوه‌های نوین طبخ و آشپزی با ماهی به منظور رعایت حفظ ارزش غذایی ماهی با حضور ۴۰ نفر از بانوان شاغل در ادارات و مدیران مهدها شهرستان نکا، با همکاری اداره جهاد و اداره شیلات شرق مازندران ، جهاد کشاورزی . برگزار شد.

محمود جانلو مربی طبخ آبزیان اداره شیلات مازندران نیز گفت: برگزاری کلاس‌های آموزشی اینچنینی در راستای ارتقاء سطح فرهنگ آبزی مصرفی و افزایش میزان سهم آبزیان در سبد غذایی خانوار نقش موثری دارد خوشبختانه بانوان مازندران علاقمند به فراگیری هستند.
وی گفت : از آبزیان میتوان بیش از ۷۵ نوع غذا تهیه کرد .
شایان ذکر است این کارگاه آموزشی در مجموعه رستوران عمو رضا واقع در کمربندی ابتدای گلبستان برگزار شد

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *