حادثه رانندگی در محور بم – کرمان پنج کشته بر جای گذاشت

رییس پلیس راه استان کرمان شامگاه یکشنبه درباره این حادثه به خبرنگار ایرنا گفت: یک دستگاه اتوبوس که از یزد به زاهدان حرکت می کرد عصر امروز در کیلومتر ۵۵ محور بم – کرمان با یک دستگاه تریلر که از بم عازم کرمان بود به طور مستقیم برخورد کرد.

سرهنگ ˈاحمد حجت آبادیˈ علت این حادثه را انحراف به چپ اتوبوس اعلام کرد و افزود: راننده اتوبوس، راننده تریلر و یک سرنشین اتوبوس در صحنه تصادف و دو تن دیگر نیز در بیمارستان جان باختند.

وی بیان کرد: این تصادف ۱۴ مجروح داشته است که به بیمارستان اعزام شدند و حال دو نفر از آنان وخیم است.

رییس مرکز فوریت های پزشکی و اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بم هم گفت: بر اثر برخورد یک دستگاه اتوبوس با یک دستگاه تریلر در کیلومتر ۵۵ محور بم – کرمان پنج نفر جان باختند.

دکتر محمد رجایی اضافه کرد: ۱۴ نفر نیز در این حادثه مجروح شدند که هشت نفر از آنان به بیمارستان پاستور بم و شش نفر دیگر به کرمان اعزام شدند و از مجروحان اعزامی به کرمان حال دو نفر وخیم اعلام شده است.

خبرفارسی

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *