دکترمرتاضی ازاستقرار اکیپ های نظارتی درنکاخبرداد/ عکس

رئیس اداره دام پزشکی شهرستان نکا در آستانه روز عید قربان توصیه هایی به مردم دارد
به گزارش نیکا خبر ، دکتر محمد حسن مرتاضی با تاکید بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی در هنگام ذبح دام گفت: دو اکیپ ثابت و سیار و نیز یک نفر ناظر شرعی از یک روز قبل در شهرستان مستقر شدند

او گفت: ضروریست تا گوشت قربانی حتماً باید به‌مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه نگهداری و سپس مصرف شود.
دکتر مرتاضی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به سنت قربانی دام در روز عید قربان، توصیه‌های بهداشتی در این خصوص ارائه و اظهار کرد:با توجه به اینکه بیماری‌های مشترکی بین انسان و دام وجود دارد، برهمین اساس لازم است کسانی که در زمان ذبح، ارتباط مستقیمی با دام دارند؛مواردی ازجمله استفاده از دستکش،‌ ماسک و پیش‌بند و روپوش،چکمه و عینک مخصوص را رعایت کنند.
وی ادامه داد: لازم است استفاده از همه این لباس‌ها، در تمام مراحل ذبح از پوست ‌کنی، شستشو و قطعه‌بندی گوشت دام مورد توجه قرار گیرد.
رئیس اداره دام پزشکی نکا با اشاره به این که در این شهرستان بیش از ۱۲۰هزار راس دام سبک و سنگین وجو دارد و همواره با تلاش هکاران واکسینه و یا نظارت می شوند یادآور شد:با توجه به فصل گرما امکان بروز و انتقال بیماری بسیار افزایش پیدا می‌کندبرهمین اساس تهیه دام از قبیل بز،گوسفند،گاو و شترباید از مراکز معتبر و تائید شده از سوی دامپزشکی و شهرداری و همچنین با نظارت کارشناسان بهداشت این مراکز صورت گیرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *