آئین طبخ حلیم در شب اربعین حسینی درنکا+تصویر

محبان اهل بیت (ع) درمحلات مختلف شهرستان نکا،آئین سنتی پخت حلیم را در ایام محرم، در روز تاسوعا و شب عاشورای حسینی، اربعین و چهل و هشتم محرم برگزار می کنند.
به گزارش نیکاخبر: در این مراسم معنوی همسایه ها، عابرین، جوانان و ازهر قشری یک به یک بر سر دیگ حلیم نذری می آیند و هرکس نذر و آرزوی داشته باشد، چوب حلیم را به دست می گیرد و با صلوات مدتی حلیم را به هم می زند و حاجتشان را با توسل به امام حسین (ع) از خدا طلب می کنند و صلوات و زیارت عاشورا نیز خوانده می شود .

گندم پوست شده، گوشت گوسفند، کره، نمک و جاشنی های دیگر از مواد استفاده شده در پخت حلیم نذری است.

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *