اهدای عضو بیمار مغزی در نکا به ۸نفر جان دوباره بخشید+تصویر

بیمار علی تیموری ۳۸ ساله که در اثر مرگ مغزی هفته گذشته در بیمارستان امام حسین نکا بستری بود با موافقت خانواده به ۸ نفر جان دوباره بخشید .
به گزارش نیکاخبر: مرحوم تیموری ۳۸ ساله متاهل دارای ۳ فرزند پس از مرگ مغزی در بیمارستان امام حسین نکا به بیمارستان امام خمینی تهران انتقال یافت و هشت عضو بدن وی شامل قلب کلیه و نسوج هموطنان ما جان دوباره بخشید.

مسوول واحد فراهم آوری پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت :‌ امسال اعضای بدن ۱۲ بیمار مرگ مغزی استان با رضایت خانواده هایشان به بیماران نیازمند پیوند شد در حالی که از سال ۸۶ تا کنون اعضای بدن بیش از ۱۶۳ نفر از مازندرانی به دیگر بیماران نیازمند اهدا شد.

ذکریا ذکریایی با بیان این که بیشتر اهدا کنندگان عضو بر اثر سوانح رانندگی دچار مرگ مغزی شدند ، افزود: افزایش آمار اهدای عضو در سال گذشته ناشی از فرهنگ سازی در این زمینه و نشانگر استقبال و گرایش جامعه به اهدای عضو عزیزانشان پس از مرگ مغزی برشمرد.

ذکریایی گفت: بیشتر بیمارانی که در مازندران نیازمند پیوند عضو هستند ، دچار بیماری های کلیه (دیالیزی) ، قلبی و هیپاتیتی هستند.

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *