لطفا جاده آسفالت هزارجریب را شن ریزی کنید
تاریخ انتشار خبر : ۹۶/۰۵/۱
بنام خدایی که جانم را پس از تردد در جاده هزارجریب حفظ میکند
هرکسی که در چند وقت اخیر مسیرش به هزارجریب مخصوصا محور بند بن خورده باشد حتما مسیرش به جلوبندی سازی و تعویض لاستیک هم خورده است
صرف نظر از اینکه عوامل تخریب جاده چه باشد آنچه که مبرهن است تکلیف اداره محترم راهداری در بهسازی و به عبارتی نگهداری محور است.
پاسکاری مسولیت به شرکت برفام سیلیس و بخشداری و فرمانداری رافع مسولیت اداره محترم نیست هرچند همراهی و تخصیص اعتبار مناسب در کمیته برنامه ریزی و کنترل تردد وسایل نقلیه سنگیین توسط بخشداری و پاسگاه انتظامی انتظاری کاملا بجاست.
در مسیر چاله هایی ایجاد شده است که به چاه بیشتر شباهت دارد تا به چاله .
ظریفی در چند چاله نهال کاشته بود تا به زبان طنز طعنه بر متولیان امر زده باشد بلکه حقوق مردم و رانندگان را به رسمیت بشناسند دوستی دیگر میگفت قصد شکایت دارد ولی وقتش را ندارداما تامل برانگیز ترین نظر را مسافری که از یزد به زیارت شاه رضا آمده بود داد وآن این بود که در چند جای جاده و جلوی ادارات متولی بنری نصب کنید با عنوان (لطفا آسفالت را شن ریزی کنید) چرا که شن ریزی بسیار بهتر و سالم تر از آسفالت با چاه و چاله های عمیق است.
محمد مهدی قلیان




























جانا سخن از زبان ما میگویی
واقعا وضع جاده وحشتناک است من یک شب برای یک کار ضروری مسیرم افتاد فکر کردم اشتباه اومدم و سپل میان خوابیدم صبح رفتم و گفتم دیگه اگه اقوامم هم اونجا بمیرم دیگه از اون جاده رد نمیشم
حق مردم هزارجریب نیست این بی مهری ها
از سه راه لایی به سمت روستاهای پاسند و شیرکلا فقط چند کیلومتر فاصله هست که سالها داره امروز و فردا میشه و وعده سر خرمن میدین شما مسئولین.
ضمن این که آسفالت کردن مواظبت، رسیدگی و ترمیم هم می خواد نه این که رهاش کنی اونم این مسیر روستایی پر تردد رو.
خسته شدیم از این همه قول دادنا
سیرداغ
به این فکر کردین که اگه اسفالت درست بشه چقدر جوان بیکار میشن – صافکار – جلوبندی سازی – اپاراتی – مرده شور- و غیره – مسئولین محترم به فکر این اقشار زحمت کش هستند من و تو مو می بینیم و مسئولین پیچش مو
آقا من قانع شدم به این بعد قضیه توجه نکرده بودم
کسی میدو نه مزایده بری نهال کاری تو چاله های آسفالت هزارجریب برگزارمیشه اداره راه لطفااطلاع رسانی کنید
پول کشور کجا هزینه میشه اگه تولیدات روستاییها رو بخوان تقویت کنند باید به جاده اهمیت بدن مهاجرت روستاییها به شهرها با داشتن جاده خوب برعکس میشه وهزاران مورد دیگه
مظلومیت و محجوب به حیا بودن روستاییها نباید باعث ظلم به انها و حق خوری شود
کسی میدونه مزایده اداره ی راه نکا برای کاشت نهال تو چاله چوله های
جاده لایی به سه راه بند بن افتضاحه.چند دستگاه خودرو داخل چاله چوله های جاده باید اسیب ببینند تا مسوولین بیدار بشن؟؟
معلوم نیست اداره راهداری داره چیکار میکنه فقط زمستونا یک سطل نمک میریزه جلوی چشمه سفل میان و صدتا عکس میگیره وگزارش کار میده راستی اگه خونه رییس راهداری هزارجریب بود یا اصلا رییس محترم نکایی بود بازم بی تفاوت بود؟
دوتا بیل آسفالت ریختن تو چاله ها رفتن دده
سپل میون به بعد که خیلی خراب بود رو گذاشتن تا یادواره شهدا ی بعدی یا انتخابات بعدی