کارگاه طبخ آبزیان در نکا+تصویر

یک دوره کارگاه آموزشی آشنائی با روشهای طبخ آبزیان در نکا برگزار شد.

به گزارش نیکاخبر:در این دوره تعداد ۳۰نفر از مدعوین و شرکت کنندگان از بانوان شاغل در ادارات با روشهای طبخ ۵ نوع غذا با ماهی شامل:پلو ماهی با برگ کلم ،سوپ ماهی ،کله سروی ماهی ،سالاد ماهی با بادمجان کبابی و خوراک ماهی با سبزیجات که توسط خانم محمود جانلو از مربیان مجرب آشپزی استان تدریس گردید آشنا و آموزشهای لازمه را فرا گرفتند.
لازم به ذکر است: این کارگاه آموزشی به همت شیلات شرق استان و جهاد کشاورزی در رستوران چلوجوجه (عمورضا) گلبستان برگزار شد.

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *