بارفتارهای پرخطر در چهارشنبه آخر سال برخورد می‌شود

فرماندهی انتظامی نکا با صدور اطلاعیه‌ای  نسبت به هرگونه ایجاد اخلال در نظم عمومی در چهارشنبه آخر سال هشدار داد.

بسمه تعالی

پلیس با کسانی که با ایجاد ناهنجاری و مشکلات برای شهروندان در چهارشنبه آخر سال و همچنین با رفتار و رانندگی پر خطر نظم و تمنیت شهر را به هم می زنندبرخورد قانونی خواهد داشت.اولویت ویژه پلیس را در چهارشنبه آخر سال، اطلاع‌ رسانی و آگاه‌سازی مردم از حوادث این روز می باشد.
نگاه پلیس به چهارشنبه آخر سال یک نگاه کاملاً اجتماعی است و با روش‌ها و اقدامات اجتماعی با اراذل اوباش و کسانی که مخل آسایش شهروندان شوند برخورد می‌کنیم. عملکرد پلیس در چهارشنبه آخر سال به‌صورت کوچه محوری و حداکثر محله محوری است.مردم مطمئن باشند پلیس اجازه ایجاد ترافیک و مسدود کردن خیابان و خسارت به اموال دولتی را به افراد نمی‌دهد.


با برنامه ریزی های قبلی کارشناسان در مدارس توصیه‌ها و هشدارهای لازم را از طرف پلیس به دانش آموزان داده‌اند.

نصب و تولید بروشورها و بنرهای آموزشی در رابطه با چهارشنبه آخر سال را از دیگر اقدامات پلیس این شهرستان می باشد و ما از همه خانواده‌ها توقع داریم نظارت و کنترل کامل بر فرزندان و وسایل شخصی فرزندانشان داشته باشند و در این شب حتی المقدور از منازل خود خارج نشوند.
برخورد با صنوفی که اقدام به تهیه و توزیع انواع مواد محترقه می‌کنند نیز در دستور کار پلیس شهرستان قرار دارد که در این رابطه آموزش های لازم به ‌تمامی صنوف داده ‌شده و خوشبختانه اصناف نیز همکاری خوبی تاکنون با پلیس داشته‌اند.
ما در شب چهارشنبه آخر سال حداکثر برخورد را با خاطیان داریم و هیچ مکانی جهت ترقه اندازی و روشن کردن آتش برای چهارشنبه آخرسال تعبیه نشده است و پلیس مخالف سرسخت این موضوع است. پلیس مخالف جشن و شادی مردم نیست ، وظیفه پلیس تولید و ایجاد آرامش و امنیت است که این امر، مشارکت مردم، سازمان‌ها و نهادها را می‌طلبد. پلیس هر کجا که به اموال دولتی و خصوصی خسارت وارد شود و حقوق شهروندی افراد زیر سئوال برود ورود کرده و برخورد قاطعی با متخلفان انجام می‌دهد.خط قرمز پلیس، تعرض به مردم و اماکن عمومی به بهانه چهارشنبه آخر سال است که پلیس با هرکسی که بخواهد به بهانه این روز برای مردم مزاحمت ایجاد کند و یا به اماکن عمومی تعرض کند برخورد قانونی خواهد کرد.

با توجه به اینکه در این شب شاهد ترددهای بی‌مورد وسایل نقلیه هستیم گفت: پلیس حداکثر برخورد را با خودروها و موتورسیکلت‌هایی که در این شب قوانین را رعایت نکرده و یا با حرکت‌های بی‌مورد ایجاد ترافیک می‌کنند را دارد و وسایل نقلیه این افراد توسط پلیس راهور و نیروی انتظامی متوقف و به پارکینگ هدایت خواهد شد که اینگونه خودرو ها با هماهنگی مراجع قضایی تا پایان وقت تعطیلات در پارکینگها خواهند ماند.

فرمانده انتظامی شهرستان نکا
سرهنگ پاسدار هادی نصیری

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *