عمادی :۲۵پایگاه کمکهای مردم نوعدوست نکا را درقالب جشن عاطفه ها جمع آوری می کند

به گزارش نیوز نکا : سید موسی عمادی ترکامی مدير کميته امداد امام خميني نکا گفت: همزمان با بازگشايي مدارس و برگزاري جشن عاطفه‌ها ۲۵ پايگاه ثابت و سيار در شهرستان اختصاص داده شده است.
مدير كميته امداد نكا اظهار داشت:امسال جشن عاطفه‌ها با شعار” مهر در انتظار مهر حماسي” در سطح اين شهرستان در روزهاي چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه ، دهم الي دوازدهم مهر ماه برگزار مي‌شود.
۲۵وی افزود: پايگاه ثابت و سه پايگاه سيار در روز جشن عاطفه‌ها در اين شهرستان داير مي‌شود.
عمادی با بيان اينكه قرار است در روز جشن عاطفه‌ها تمامي روساي ادارات اين شهرستان در مراسم نواختن زنگ عاطفه‌ها هر كدام در يك مدرسه حضور يابند، تصريح كرد: كمك‌هاي جمع‌آوري شده جشن عاطفه‌ها در هر مدرسه با افزودن۵ درصد از سوي كميته امداد شهرستان نكا به حساب همان مدرسه يا حساب انجمن اولياي همان مدرسه براي كمك به دانش‌آموزان نيازمند هزينه شود.
مدير كميته امداد نكا از تهيه پاكت‌هاي هديه و توزيع آن در ميان دانش‌آموزان خبر داد و گفت: اين پاكت‌ها علاوه بر توزيع در مدرسه‌ها در اختيار فرماندهان بسيج پايگاه‌هاي شهرستان‌ها قرار گيرد تا براي جمع‌آوري كمك ها در اين بخش نيز اقدام شود.

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *