طی دیروز و امروز آبگرفتگی شدیددرنکا /عکس/

به گزارش نیوز نکا بر اثر بارش شدید باران در نکا معابر اصلی این شهر دچار آبگرفتگی شدید شدو طی دیروز و امروز مشکلاتی را برای شهروندان بوجود آورد
برابراطلاع واصله ازروستاهای مناطق مختلف بخش هزارجریب و مرکزی بر اثر بارش شدید باران عصر دیروز وامروزمعابر اصلی کوچه ها و نیز سطح شهردچارآبگرفتگی شدید شد و این مساله رفت و آمد مردم رابامشکل اساسی دچار کرد.

پیاده‌روها و برخی خیابان‌های اصلی این شهر با آبگرفتگی بیش از۳۰سانتی‌متری مواجه شد و همین مساله حتی رفت و آمد وسایل نقلیه را نیز به سختی ممکن می‌ساخت.

نبود شیب‌ بندی مناسب برخی معابر اصلی و باریک بودن جداول این شهر از دلایل این مشکلات برای مردم بوده است.

قفثقث

80443883-3523715

ImageThumb

IMAGE634895474176226789

همچنین به دلیل تبدیل شدن پیاده‌رو‌ها به رودخانه‌های گل‌آلود مردم غافلگیر از باران شدید، در پاساژها گرفتار شده‌اند.

برابر اظهارات علی رجبی فرماندارشهرستان نکابا بسیج کلیه تجهیزات و کمک نیروهای امدادی خوشبختانه مشکل حادی بوجود نیامده و طی بازدیدی که با حضور بخشدران در منطقه بعمل آمده از معابر جنوبی آبروهای فراوانی به بعضی از مزارع و باغات وارد شده و مسیر های که بسته شده بود باز گشائی بعمل آمده و الحمدالله وضیعت آرام است.
شایان ذکراست شهرستان نکااز شهرهای سیل‌گیر استان است که حادثه تلخ سیل در سال‌های گذشته درآن به وقوع پیوسته است و احداث کانال‌های مهار آب‌های سطحی مناسب با موقعیت این شهر ضروری به نظر می‌رسد.
عکس: آرشیو

دیدگاه های این مطلب

6 نفر دیدگاه خود را در مورد این خبر بیان کردند. شما نفر بعدی باشید

  1. اینجا که اصلا نکـــا نیست!!!!!!!!!!!

  2. حسين رادمرد آبلوئي در گفت:

    مگه تعجب هم داره؟نكا هميشه همينطوري بوده،تازه اين آبگرفتگي معابر و خيابان و سيل و …عواملي هستند كه باعث ميشه مسوولين نكا يه مصاحبه ي آنچناني و تبليغاتي داشته باشند و به قول معروف خودي نشون بدن.

  3. خوبیه اینترنت همینه دیگه. کار خبرنگارها رو راحت کرده. به جای اینکه برن تو شهر تصویر بگیرن که سند هم باشه با یه سرچ ساده تصویر میذارن. آقای یداللهی ته خسته تنه بلارم

    • با سلام خدمت علی آقا شما چرا به خودتان زحمت ندادید چند عکس بگیرید در بارونی که امکان رفتنش نیست و در شب چگونه عکس میگیرند ؟
      دست رو دلمان نذارید که بدون تجهیزات داریم کار میکنیم شما شهروند گرامی هم خدا خیرت بده فقط ایراد بگیر ما را چه سود .
      لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا لَهَا مَا ما بیش از این توان نداریم ببخشید

      • عزیز من قصد جسارت نداشتم. فقط یه نقد ساده البته سازنده بود به هدف بهتر شدن اخبار سایت. به ما که تو نکا نیستیم هم حق بدین، با هزار امید و آرزو میایم تو سایت تا چند تا عکس از وقایع شهرمون و ببینیم اما… البته خیلی از خبراتون با عکس هست که ممنون هم هستیم. فکر کنم این سایت بهترین سایت شهرستان نکا باشه که اخبار شهرمون و منعکس میکنه که البته زحمت فراوان هم داره.
        باز هم تقدیر و تشکر از زحمات شما و معذرت خواهی در صورتی که ناراحت شدید.
        راستی امکانات و تجهیزات چی نیاز دارید؟ بگید شاید همشهریا تونستن کاری کنن؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *