محمودی:انجام ۲۰۰ نمونه آزمايش كودی در مازندران

رئيس مركز تحقيقات و آموزش كشاورزی و منابع طبيعی مازندران از انجام آزمايش ۸۹۶ عنصر با دو بار تكرار بر روی كود و سم و ۲۰۰ نمونه آزمايش كودی در استان خبر داد.

به گزارش نیکاخبر،مجتبی محمودی اظهار کرد: از تألیف پنج کتاب پیرامون آبیاری تکمیلی، سرمازدگی، تغذیه، اثرات شوری و تجزیه ژنتیک خبر داد.

وی با بیان اینکه آزمایش ۸۹۶ عنصر با دوبار تکرار بر روی کود و سم و ۲۰۰ نمونه آزمایش کودی در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران انجام شد، ادامه داد: به همت این مرکز، در سطح ۱۰ هکتار برنج ارگانیک کشت شد که ۴۱ تن شلتوک و ۲۳ تن برنج تولید شد.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران افزود: بر تولید ۷ هزار و ۵۹۸ تن بذر و ۶۱۶ هزار نهال شناسه‌دار نظارت انجام شد.

محمودی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۲۴ طرح تحقیقی ترویجی از سوی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران انجام شد، بیان کرد: به ۷ هزار و ۲۶۷ نفر در سطح استان آموزش مهارتی ترویجی داده شد.

فارس

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *