سر لشگرباقری درگذشت پدر شهیدان طوسی را تسلیت گفت

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی با تسلیت درگذشت پدر شهیدان طوسی گفت: پدر شهیدان طوسی پرچمدار واقعی ولایت بود.

به گزارش نیکا خبر و به نقل از ستاد کل نیروهای مسلح، سرلشکر پاسدار محمد باقری به مناسبت فوت ابوالشهیدین مازندران پیام تسلیتی صادر کرد.

در این پیام آمده است: تاریخ پر افتخار انقلاب اسلامی پر از نقش آفرینی مردانی است که با مجاهدت و فداکاری خویش دشمنان خیره سر را از دستیابی به کمترین موفقیت را ناکام گذاشتند.

مرحوم حاج محمد علی قاسمی طوسی نمونه ای از تبار حسینیان و از دیار علویان بوده که عمری را در پای پرچم برافراشته اسلام و در رکاب امام خمینی و مقام عظمای ولایت و امامت مسلمین حضرت امام خامنه ای سپری کرده و از فضائل و مناقب آن مرد بزرگ همان بس که سه تن از مجاهدان راه خدا را در آغوش پر فیض و معنویت خویش پرورش داد و در مسیر دفاع از اسلام و میهن اسلامی تقدیم آستان دوست کرد.

سردار پر افتخار اسلام شهید محمد حسن قاسمی طوسی علمدار عاشورایی لشکر همیشه پیروز ۲۵ کربلا و الگویی دائمی برای نسل‌های فعلی و آینده است.

فقدان مجاهد همیشه بیدار خطه شمال کشور را به حضور خاندان رزمنده پرور طوسی و آحاد سرداران، ایثارگران، رزمندگان و خانواده‌های معزز و معظم شهدای شمال کشور تسلیت گفته و از خداوند رحمان و رحیم استمداد می‌طلبیم که آن بسیجی عاشق را در جوار رحمت خویش و با شهدای عزیزش محشور فرماید.

همدلی و صمیمیت روز افزون در خانواده بزرگ انقلاب اسلامی و در رکاب مولا و مقتدایمان حضرت امام خامنه ای (مد) آرزوی قلبی همه ماست.

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *