برگزاری جشنواره انار دربهشهر/تصویر

چهارمین جشنواره انار اشرف با هدف شناساندن انار بهشهر به استان و کشور و تاکید بر برندسازی این محصول ارگانیک در بهشهر برگزار شد.
به گزارش خبرنگار نیکا خبر ،چهارمین جشنواره انار اشرف در بهشهر و نمایشگاه این جشنواره شامل عرضه انار تازه، رب انار، نان و غذاهای محلی و… از ظهر پنج شنبه ۱۳ آبان ماه به مدت ۳ روز در مجتمع تاریخی، فرهنگی و گردشگری هوتو بهشهر برگزار شد

فرماندار بهشهر در این مراسم با برشمردن اهمیت مختلف برگزاری جشنواره های مختلف گفت: انار ارگانیک بهشهر از جمله محصولات مهم این شهرستان است که با دارا بودن ۱۳ هزار هکتار از باغات انار، بیشترین تولید انار را در استان مازندران به خود اختصاص داده است.photo_2016-11-04_06-43-13

photo_2016-11-04_06-43-10

photo_2016-11-04_06-43-17

photo_2016-11-04_06-43-20

photo_2016-11-04_06-43-07

photo_2016-11-04_06-43-04

photo_2016-11-04_06-42-59

photo_2016-11-04_06-42-55

photo_2016-11-04_06-43-36

photo_2016-11-04_06-43-32

photo_2016-11-04_06-43-29

photo_2016-11-04_06-43-26

وی ادامه داد: علاوه بر برگزاری جشنواره انار، نمایشگاه و ارائه محصولات و تولیدات انار بهشهر، تمبر یادبود چهارمین جشنواره انار اشرف هم رونمایی شد تا با ثبت این جشنواره برای رونق تولید و افزایش کمیت و کیفیت این جشنواره در سال های آینده تلاش شود.

سید خالق سجادی بر تاکید مجدد بر برندسازی انار اشرف به‌عنوان انار ارگانیک مازندران و کشور، یادآور شد: همچنان که محصولات مختلفی در کشورمان برندسازی شده است، باید انار بهشهر هم با برندسازی مناسب به همه کشورشناسانده شودphoto_2016-11-04_06-42-39

photo_2016-11-04_06-42-45

photo_2016-11-04_06-42-48

photo_2016-11-04_06-42-52

photo_2016-11-04_06-42-36

photo_2016-11-04_06-42-33

photo_2016-11-04_06-42-28

photo_2016-11-04_06-39-30

photo_2016-11-04_06-39-15

photo_2016-11-04_06-39-20

photo_2016-11-04_06-39-24

photo_2016-11-04_06-39-27

مدیر کل دفتر میوه های گرمسیری و سردسیری وزارت جهاد کشاورزی در آئین گشایش این جشنواره ،با اشاره به اینکه از ۷۶۰ رقم انار تولیدی کشور ۲۹ رقم در مازندران است که بیشترین ارقام این محصول در بهشهرتولید می شود میزان تولید سالانه انار درکشوررا یک میلیون تن اعلام کرد.
حسن پور با بیان اینکه ۳۳ درصد انار جهان در ایران تولید می شود،سطح کشت انار کشور را ۹۴ هزار هکتار اعلام و خاطرنشان کرد:از این سطح ۶۴ هزارهکتار اناربارآور است.
به گفته وی ؛ از۱۰ رقم انار تجاری شناسایی شده درکشور پارسال ۳۰ هزار تن محصول صادر شد.

استاندارمازندران هم ضمن تبریک روز سیزده ابن دراین جشنواره گفت:مادراستان مازندران ومخصوصا شهرستان بهشهر که تولید قطب انار در استان میباشد

وی گفت دراین جشنواره هم نمایشگاهی تشکیل شدکه از تولیدات مربوته این محصول عرضه میشود

فلاح گفت:ان چیزی که مهم است این است که ماهنوز دراول راه هستیم باید روی گونه های مختلف انارها وروی بیماری وافت های ان،
روی تولیدات وبسته بندی و عرضه ان به بازار هم کارشود،احمدالله تولیدات ارگانیک وکیفیت مناسب توبازار هم دنبال شودphoto_2016-11-04_06-37-37

photo_2016-11-04_06-42-22

photo_2016-11-04_06-42-05

photo_2016-11-04_06-42-25

photo_2016-11-04_06-42-02

photo_2016-11-04_06-41-59

photo_2016-11-04_06-41-49

photo_2016-11-04_06-41-45

photo_2016-11-04_06-41-34

photo_2016-11-04_06-41-36

photo_2016-11-04_06-41-39

photo_2016-11-04_06-41-42

photo_2016-11-04_06-41-20

photo_2016-11-04_06-41-23

photo_2016-11-04_06-41-27

photo_2016-11-04_06-41-31

photo_2016-11-04_06-41-17

photo_2016-11-04_06-41-14

photo_2016-11-04_06-41-11

photo_2016-11-04_06-41-04

photo_2016-11-04_06-40-51

photo_2016-11-04_06-40-54

photo_2016-11-04_06-40-57

photo_2016-11-04_06-41-01

photo_2016-11-04_06-40-48

photo_2016-11-04_06-39-33

فلاح برگزاری این جشنواره راخوب توصیف کرد وگفت:امیدواریم که دراین نشست مسئولان اجرایی این جشنواره ونکاتی که دراین جشنواره یامسایلی که هست ومضوعاتی اقدام شود ومخصوصا روی افات انار با این چهار چوب باتوجه به بکارگیری دراین منطقه اراضی شیب دار وجود داردوبارندگی مناسبی که هست به شکل دیمی توسعه داد،واین هویت سازی واین ترویج این محصول وضعف مشکلاتی بود که دراین جشنواره عنوان شد

شهرستان بهشهر با دارا بودن بیش از ۲۰ نوع انار مازندران، دارای بیشترین انواع درختان است که انار ترش، شیرین، شکر و ملس از معروف‌ترین است و از ۱۳ هزارهکتار انارستان این شهرستان، ۱۲ هزارهکتار انار ترش ارگانیک در شبه جزیره میانکاله به صورت خودرو می روید.photo_2016-11-04_06-38-32

photo_2016-11-04_06-38-28

photo_2016-11-04_06-38-25

photo_2016-11-04_06-38-21

photo_2016-11-04_06-38-36

photo_2016-11-04_06-38-40

photo_2016-11-04_06-38-44

photo_2016-11-04_06-38-48

photo_2016-11-04_06-39-06

photo_2016-11-04_06-39-00

photo_2016-11-04_06-38-53

photo_2016-11-04_06-43-40

photo_2016-11-04_06-43-47

photo_2016-11-04_06-43-50

photo_2016-11-04_06-43-54

لازم به ذکر است که دراین جشنواره رقم های مختلف انار را به همراه فراورده هایی این میوه بهشتی از قبیل انار تازه، آش انار، و غذاهای محلی در ۳۰غرفه تا ۱۷ آبان در مجتمع تاریخی ، فرهنگی و گردشگری هوتوی بهشهر به نمایش گذاشته شد.

رضا محمدی خبرنگار نیکاخبر درشرق مازندران بهشهرمجتمع گردشگری هوتو

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *